Vivus kokemuksia

Vivuksen tarjoamat pikavipit ovat suuruudeltaan 10 – 2010 euroa. Ne tarjoavat ratkaisun akuuttiin ja tilapäiseen rahantarpeeseen ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen Vivuksessa on helppoa, nopeaa ja luotettavaa. Asiakas valitsee itse laina-ajan, nostettavan lainamäärä ja vipin saa tilille jopa 15 minuutissa. Jos olet uusi Vivus asiakas, eikä sinulla ole aiempia Vivus kokemuksia, saat ensimmäisen pikavippisi kokonaan ilman korkoa, eli maksat takaisin saman summan jonka lainasit, etkä mitään ylimääräistä. Vanhoille asiakkaille myönnetään aina 2010 euron laina.

Lue myös. SmartFinance.fi Vivus lyhyt toimittajan arvostelu: smartfinance.fi/lainapalvelut/vivus-arvostelu/ ( Uusi )

Lue lisää

Pikavippi voidaan myöntää 20 vuotta täyttäneelle oikeustoimikelpoiselle henkilölle, jolla ei ole maksuhäiriöhäiriömerkintää. Saadakseen Vivus kokemuksia lainan hakijalla tulee olla osoite Suomessa, sekä suomalainen pankkitili. Luotonhakijan on rekisteröidyttävä lainapalveluun Vivuksen verkkosivulla ja hänen tulee tunnistautua palveluun verkkopankkitunnuksilla.

Pikavippi laina on kertaluotto ja sen laina-aika on 3 – 30 päivää hakijan valinnan mukaisesti. Tämä laina-aika määritellään lainasopimuksessa ja laina-aika alkaa siitä päivästä, jolloin lainan nosto luotonsaajan pankkitilille on tapahtunut.

Todellinen vuosikorko määrittyy seuraavasti:

    • Uusien asiakkaiden ensimmäinen laina on aina kuluton ja koroton. Ensilainan todellinen vuosikorko on silloin 0 prosenttia.
  • Esimerkki vanhan asiakkaan lainasta, joka on 2010 euroa, jossa laina-aika 30 päivää ja siinä on yksi takaisinmaksuerä; tällöin luottokorko on 301,00 euroa ja takaisin maksettava summa on 2311,00 euroa. Lainan luottokustannukset ovat yhteensä 301,00 euroa ja todellinen vuosikorko on 446,2 %. 

Lainan takaisinmaksun eräpäivä lukee lainasopimuksessa. Laina on maksettava takaisin eräpäivänä kokonaisuudessaan yhtenä tilisiirtona. Pikavipin takaisinmaksu sisältää lainan pääoman, koron ja mahdolliset muut lainakustannukset. Voit saada myös joustavia Vivus kokemuksia lainan takaisin maksun suhteen ja tehdä tarvittaessa eräpäivän siirron, joka on 14 tai 30 päivää. Kun maksat eräpäivänsiirto maksun viimeistään laskun eräpäivänä, saat lisää maksuaikaa. Myös kuukausittain lyhennettävä maksusuunnitelma on mahdollinen, jos olet saanut maksumuistutuksen. Eli Vivuksen lainan takaisinmaksu on joustava.

Lue lisää

Tutustu Vivus palveluun ja lainavaihtoehtoihin. Jos olet uusi asiakas, on koroton pikavippi paras vaihtoehto. Saat nopean ja helpon avun tilapäiseen rahapulaan hakemalla vippiä verkosta. Lisää Vivus kokemuksia voit lukea Vivuksen omasta blogista. Hae vippiä vaikka heti!

Vivus kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Läpinäkyvyys:
  • Laatu:
  • Asiakaspalvelu
5.0