Pikavippi 18v 20eur

Pikavippi 18v 20eur

Nuorelle hakijalle pieni pikavippi 18v 20eur voi olla kätevä pelastus rahahuoliin. Pikavippiä otetaan yleensä silloin, kun ilmaantuu yllättäviä laskuja tai rahat eivät aivan riitä kuun loppuun asti, mutta toisinaan myös tärkeitä hankintoja varten. Kaikilla ei ole tuttua tai perhettä, jolla olisi varaa lainata pientäkään summaa, eivätkä kaikki edes halua vaivata muita omilla raha-asioillaan. Lainan avulla voi pitää itsenäisyytensä ja hallita omaa talouttaan.

Pikavippi 18v 20e riittää moneen tarpeeseen

Lainaa kannattaa ottaa aina vain juuri sen verran kuin tarvitsee. Siitä kertyy aina hintaa koron ja kulujen muodossa, joten mitä enemmän lainaa ottaa, sitä enemmän kuluja kertyy. Jos siis tarvitsee vain pienen summan rahaa, ei kannata nostaa usean sadan euron lainaa jos vain suinkin mahdollista. Pieni laina riittää kattamaan rahantarpeen; pikavippi 20€ auttaa monenlaisissa tilanteissa.

20 euron pikavipillä voi maksaa tärkeän hankinnan, kuten uudet kengät tai oppikirjan, mutta sen avulla voi myös kattaa pieniä laskuja, opiskelijaruokalan ruoat muutamalta päivältä tai vaikka viikon ruoat erittäin pienellä budjetilla. Monelle tulee mieleen ottaa pikavippi 18v 20eur silloin, kun tukien tuleminen tai palkkapäivä on muutenkin lähellä, mutta nykyiset varat eivät riitä kattamaan elämistä siihen asti.

Pikavippiä saa helposti netistä

Pikavippi 20eur löytyy helpoiten netistä, sillä pankeissa pieniä pikavippejä ei yleensä ole tarjolla. Lainaa voi nostaa myös luottokortilla, mutta usein niiden kulut ovat kalliit. Pikavipin hakeminen netissä on kuitenkin yksinkertaista ja nopeaa, ja sitä myönnetään helposti. Jopa 18-vuotiaat voivat saada pikavippiä internetin kautta.

Kun aikoo hakea lainaa netin kautta, tärkeintä on vertailla lainatarjouksia. Lainatarjoajia on netissä lukuisia, ja tarjoukset muuttuvat jatkuvasti korkojen ja markkinoiden mukana. Ei kannata pitäytyä yhdessä tarjoajassa – ja vaikka vakituiselta tarjoajalta saisikin hyviä lainatarjouksia, on aina hyvä ajatus vertailla muita tarjouksia ennen hyväksymistä. Tämä käy kätevästi netin lainavertailujen avulla.

Lainavertailuista käyvät yleensä ilmi tärkeimmät ehdot kuten ikäraja, lainasummat ja laina-ajat sekä lainan hinta. Nämä kaikki ovat olennaisia mittareita lainan valintaan. Lisäksi vertailuista löytyvät yritykset ovat tavallisimmin hyvämaineisia, laillistettuja toimijoita, joten hakija voi olla hyvillä mielin. Itse vertaillessa ja yrityksiä etsiessä ei voi olla aina varma, voiko toimijaan luottaa. Tarkista seuraavat asiat, jotta varmistat toimijan rehellisyyden:

  • Yhteystiedot löytyvät helposti sivuilta; voit myös kokeilla, miten nopeasti ja helposti yritykseen saa yhteyden
  • Yritys kertoo itsestään omilla sivuillaan
  • Asiakkaiden hyviä kokemuksia löytyy helposti netin hakukoneella (jos yritys on uusi, kokemuksia ei välttämättä löydy)
  • Yritys on Etelä-Suomen aluehallinnon hyväksymä lainantarjoaja

Kuka lainaa voi saada?

Pikavippi 18v 20eur myönnetään vain hakijoille, joilla ei ole luottomerkintöjä. Nuorten hakijoiden voi olla usein vaikea saada isoja lainoja, koska ikäluokkaa pidetään riskialttiina maksuhäiriöille, mutta jopa alle 22-vuotiaiden on mahdollista saada pikavippiä. Tämä johtuu siitä, että pieniä pikavippejä pidetään melko matalan riskin lainoina.

Kelpoisuusvaatimukset vaihtelevat eri lainantarjoajilla, muuta tavallisesti hakijan on oltava Suomessa vakituisesti asuva, oikeustoimikelpoinen ja täysi-ikäinen henkilö. Myös Suomen kansalaisuutta tai pitkäaikaista viisumia saatetaan vaatia. Hakemusta varten henkilöllisyys varmistetaan verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla, joten myös henkilökohtainen pankkitili ja matkapuhelinliittymä ovat tarpeen.

Pikavippi 20eur hakemukset käsitellään heti tai ainakin saman päivän aikana. Rahat voi saada tilille jopa tunnin sisällä, mutta tarkempi siirtoaika riippuu käyttämästäsi pankista. Kannattaa tarkistaa käsittelyajat ennen hakemista, jos lainalla on kiire, sillä niissä voi esiintyä jonkin verran vaihtelua.

Pikavippi 18v 20eur maksetaan yleensä takaisin jo ensimmäisenä eräpäivänä. Tämä tarkoittaa, että maksuaika voi olla 3—45 vuorokautta; laina-ajat vaihtelevat tarjoajasta riippuen. Pienille, alle 50 euron summille ei yleensä saa pidempää maksuaikaa. Varmista siis, että kykenet maksamaan lainan takaisin ajallaan. Myöhästymisestä koituu ylimääräisiä kuluja.

Klikka tässä ja tutustu