OmaLaina kokemuksia

OmaLaina kokemuksia

OmaLaina.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaita lainatarjouksia. Yrityksen yhteistyökumppaneita ovat pankit ja muut rahoituslaitokset. Niitä on palvelussa mukana tällä hetkellä yli 10. Kilpailutuksen voittanut lainantarjoaja on suoraan yhteydessä lainan hakijaan. Palvelun käyttö on maksutonta. Asiakas tekee lainasopimuksen haluamansa yrityksen kanssa ja saa rahat tililleen yleensä jo samana päivänä lainasopimuksen tekopäivänä.

Lue lisää

Luotonantajat tekevät lainasopimuksen, joka perustuu asiakaskohtaiseen arvioon. Tarjolla oleva todellinen vuosikorko vaihtelee 4,19% – 50,5% välillä. Tarjolla oleva laina-aika on 1-10 vuoden välillä ja tarjolla olevat lainasummat ovat 100€ – 20000€.

Jo yli 300 000 asiakkaalla Suomessa on Omalaina kokemuksia, joten se on turvallinen ja hyväksi havaittu lainapaikka. Tietoliikenteessä yritys käyttää salattua yhteyttä. Näin varmistetaan, että asiakkaan tiedot ovat aina suojattuna.

Kuluttajansuojalain mukainen vuosikorko on 11,76% laskettuna 10 000€ lainasummalle jonka takaisinmaksuaika on 5 vuotta. Tilinhoitomaksu on 5€, avausmaksu 149€ ja nimelliskorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on kokonaisuudessaan 13050€, eli 217,50 € per kuukausi. Todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä näkyvät lainasopimuksessa.

Kun tarvitse lainaa, suosittelemme testaamaan OmaLaina kokemuksia, palvelu on tarkoitettu henkilöille jotka etsivät lainaa verkon kautta. Palvelun kautta voi hakea kulutusluottoa, pikalainaa tai vaikkapa autolainaa. Kun lainaa haetaan OmaLainan kautta, voi koroissa säästää suuriakin summia, koska lainoja vertaillaan asiakkaan puolesta. Tarjolle annetaan aina edullisimmat lainavaihtoehdot. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaa hakiessa ei myöskään tarvitse tehdä selvitystä siitä, mihin lainaa tarvitaan. Useilla lainantarjoajille on myös joustavat lainan takaisinmaksuehdot ja mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen. Lainahakemukset käsitellään heti.

Miten lainaa haetaan?

Miksi odottelisit lainapäätöstä, kun voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen ja voit saada nopeita OmaLaina kokemuksia!  Voit hakea lainaa 100 – 3000 euroa. Maksuaika on valintasi mukaan yhdestä vuodesta viiteen vuoteen.

  1. Valitse lainasumma ja laina-aika
  2. Täytä lainahakemus
  3. OmaLaina etsii sinulle edullisimman lainan
  4. Saat lainapäätöksen
  5. Tunnistaudu pankkitunnuksilla
  6. Saat rahat tilille

Lue lisää

Voit hakea lainaa pankkitunnuksilla, lainanhakijan tiedot on välitetty luotonantajalle jo valmiiksi, joten sinun tulee vain vahvistaa lainahakemus pankkitunnuksilla. Omalainalla on suojattu yhteys luotonantajiin ja lainahakemukset voidaan käsitellä reaaliajassa. Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi ja näet heti edullisimman lainan.  Saat aina edullisia Omalaina kokemuksia, koska voit olla varma luotonantajan turvallisuudesta ja matalista koroista. Omalaina kilpailuttaa kaikki lainahakemukset ja valitsee niistä sinulle edullisimman! Täytä hakemus heti ja katso kenellä on paras korkotarjous!

OmaLaina kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Läpinäkyvyys:
  • Laatu:
  • Asiakaspalvelu:
3.5