OkMoney kokemuksia

OkMoney kokemuksia

Joustoluotot yleistyivät, kun useat perinteiset pikavipit poistuivat markkinoilta lakimuutoksen johdosta vuonna 2013. OK Money kokemuksia on ollut tarjolla vuodesta 2005 asti ja yritys on myöntänyt lainoja sadoille tuhansille suomalaisille asiakkaille. Asiakastyytyväisyys on ollut aina yrityksen prioriteetti. Siinä missä pikavippi on epäonnistunut, OK Limiitti on onnistunut. OK Money Limiitti on turvallinen lainamuoto.

Lue lisää

OK Money on nykyaikainen laina, jossa on selkeä takaisinmaksu. OK Limiitti on limiittilainamarkkinoiden ensimmäinen tasaeräinen laina, jonka lyhennys on vain 130 euroa kuukaudessa. Sillä ei ole avausmaksuja tai nostopalkkioita. OK Moneyn limiitin luottopäätös on aina 2100 euroa. Nostat lainasta vain sen minkä tarvitset ja saat laskun kerran kuussa. Nostoissa ei ole rajoituksia, eikä yllättäviä kuluja. Lainan nostamisesta ei peritä minkäänlaisia palkkiota.

Lainaa voi hakea 20-75 vuotias, vakituisesti Suomessa asuva, luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö, joka pystyy varmistamaan henkilöllisyytensä ja antamaan selvityksen tuloistaan. Et voi saada Ok Money kokemuksia, jos olet menettänyt luottotietosi.

Lainaa haetaan OK Money lainapalvelusta verkossa. Valitse haluamasi lainamäärä. Tunnistaudu ja kirjaudu pankkitunnuksilla. Vastaa talouteesi liittyviin kysymyksiin ja vahvista tiedot Instantor-palvelun kautta. Hyväksy lainan ehdot. Mikäli käytät Instantoria, saat rahat tilillesi heti, tai kun olet antanut luotettavan selvityksen tuloistasi.

Suomen laki vaatii varmistamaan luotonhakijan luottokelpoisuuden. On asiakkaan etu, että luottoselvitys tehdään ja ettei asiakas joudu maksuvaikeuksiin. Vaikka sinulla olisi aiempia OK Money kokemuksia, sinua pyydetään lähettämään kopio palkkakuitista tai tiliote viimeiseltä kolmelta kuukaudelta (yrittäjiltä verotuspäätös ja eläkeläisiltä eläkepäätös). Jos käytät Instantor-työkalua hakemuksen yhteydessä, ei tuloselvitystä tarvitse lähettää erikseen.

Lainahakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Hakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21. Kun haet lainaa, saat luottopäätöksen välittömästi. Rahat siirretään tilille heti kun hakemus on käsitelty. Voit nostaa koko summan kerralla, tai nostaa lainaa pienemmissä erissä tarpeesi mukaan. Nostoja voi tehdä 50 – 2100 euron välillä, aina halutessasi. Jos et nosta mitään, ei lainasta ole myöskään mitään kuluja.

Lue lisää

Voi valita takaisinmaksun eräpäiväksi joko kuukauden 15. päivän tai kuukauden viimeisen päivän. Laskun eräpäivää ei voi vaihtaa laina-aikana. Lainasta lähetetään lasku kerran kuussa. Sitä maksetaan vähintään laskussa näkyvän lyhennyksen verran, tai halutessasi suurempi summa. Luoton vuotuinen nimelliskorko on 49 %. Lainasta ei peritä erillistä nostopalkkiota nostetuista summista. Todellinen vuosikorko on enintään 70,47%.

Saat Ok Money kokemuksia edullisen lainan muodossa. Hae sitä, kun tarvitset arkeesi joustoa ja vähän ekstraa!

OkMoney kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Läpinäkyvyys:
  • Laatu:
  • Asiakaspalvelu:
4.3