NordCredit kokemuksia

NordCredit kokemuksia

NordCredit on Lainasto Oy:n hallinnoima uusi lainapalvelu, joka tarjoaa luotettavia ja huolettomia NordCredit kokemuksia joustavan lainan muodossa. Lainasto on rekisteröity luotonantaja, joka on tarjonnut turvallisia kulutusluottoja vuodesta 2011 lähtien.

NordCredit myöntää lainoja vastuullisesti ja kaikkia lakisäädöksiä noudattaen. Asiakkaan todellinen maksukyky varmistetaan aina ennen lainan myöntämistä, mutta asiakkaan ei tarvitse kertoa mihin lainaa aiotaan käyttää. NordCreditistä voit saada käyttöösi jopa 3000 euron suuruisen tililuoton, josta voit nostaa tilillesi rahaa tarpeidesi mukaisesti ja luottolimiitin rajoissa 100 – 3000 euroa kerrallaan.

Lue lisää

Pikavippi voidaan myöntää yli 20 vuotiaille Suomen kansalaisille. Et voi saada NordCredit kokemuksia tai lainaa, mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä. Hakijalla on lisäksi oltava käytössään omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, joiden avulla tehdään palveluun tunnistautuminen. Lainanhakijan tulee myös toimittaa pyydetyt tulotositteet, joissa näkyy hakijan palkka, tai eläketulo.

Tililuoton hakeminen on helppoa. Tunnistautuminen tehdään verkkopankkitunnuksilla ja tositteet tuloista voi lähettää sähköpostilla, tai kuvaviestinä, WhatsApp-viestillä, tai perinteisesti postissa. Hyväksytty laina on tililläsi muutamassa minuutissa. Lainaa voi nostaa kolmella eri tavalla: mobiilisovelluksella, kirjautumalla verkkosivulle ja tekstiviestillä.

Takaisinmaksussa on kaksi vaihtoehtoa. Lainaa voi maksaa pois osamaksulla, tai maksaa koko lainan kerralla pois 45 päivän maksuajalla. Jos valitset osamaksun, on kuukausittain maksettava kuukausierä korkeintaan 300 euroa nostetusta lainamäärästä riippumatta.

Lainan kuukausikorko on 5 %, nostoprovisio 14 % ja luoton nimelliskorko on 60 %. Jos lainaat 2000 euroa 22 kk maksuajalla, on luoton todellinen vuosikorko 128,80 % ja tällöin takaisin maksettava kokonaissumma on 3255,89 euroa. Mikäli käytetään minimilyhennystä, on lainan takaisinmaksuaika: 3–34 kk.

Saadaksesi NordCredit kokemuksia ja lainaa, täytä lainahakemus. Lainan on vakuudetonta, eli et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Lainahakemuksia otetaan vastaan kaikkina vuorokauden aikoina ja lainapäätöksen saa heti lainahakemuksen jättämisen jälkeen. Lainaa haetaan menemällä NordCredit -sivustolle. Palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla ja täytetään pyydetyt henkilö- ja osoitetiedot.

Lue lisää

Valitse haluamasi lainasumma, samalla näet kuukausierät ja takaisinmaksettavan summan. Sinulle annetaan lainapäätös ja mikäli se on myönteinen, sinun tulee toimittaa tulotosite. Hakemus käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikana ja laina maksetaan tilillesi heti muutamassa minuutissa. Tulotosite voi olla viimeisin palkkakuitti, eläkepäätös, kolmen viime kuukauden tiliotteet, kopio viimeisimmästä vahvistetusta veropäätöksestä (yrittäjät ja maanviljelijät).

Pyydä maksuton lainatarjous, saat modernin lainan NordCredit kokemuksia. Tutustu uuteen ja joustavaan lainaan!

NordCredit kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Läpinäkyvyys:
  • Laatu:
  • Asiakaspalvelu:
3.3