Nopsalaina kokemuksia

Nopsalaina kokemuksia

Saat Nopsalaina kokemuksia täyttämällä verkossa lainahakemuksen, jonka jälkeen sinuun ottaa yhteyttä laina-asiantuntija. Hänen kanssa voi sopia kulutusluoton yksityiskohdista ja tarvittavista asiakirjoista. Ennen lainan ottamista tutustu huolellisesti lainaehtoihin ja neuvottele tarvittaessa asiantuntijoidemme kanssa sinua askarruttavista asioita. Lainahakemuksen voi tehdä verkossa, tai puhelimella soittamalla asiakaspalveluun.

Lue lisää

Nopsalainalta voi saada lainaa tulojen perustella, ilman takuita ja takaajia. Lainasumma voi olla 2 000 – 20 000 € ja laina-aika 6-120 kuukautta. Jos haet lainaa yksin, laina aika on 6-72 kuukautta, mutta yhteishakijan kanssa se voi olla jopa 120 kuukautta. Lainan hakeminen on helppoa ja jos luet Nopsalaina kokemuksia, huomaat että siltä saa nopean lainapäätöksen. Vuosikorko on alkaen 8,9% ja lainan korko määritellään henkilökohtaisesti. Yli 10 000€ lainoihin tarvitaan yhteishakija ja pienine lisälainasumma olemassa oleviin lainoihin on 500€.

Lainaa voivat hakea kaikki vähintään 22-vuotiaat Suomen kansalaiset, tai Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joilla on voimassa oleva oleskelulupa. Lainanhakijalla tulee olla lainahakemusta edeltäviltä kuukausilta tuloja vähintään 1200€ per kuukausi. Nopsalaina kokemuksia ei voi saada, mikäli lainan hakijalla on maksuhäiriömerkintä.

Voit tutustua Nopsalainan hinnoitteluun verkkosivulla, josta löytyy lainalaskuri ja kuukausierätaulukko. Kuukausierä sisältää kaikki lainasta johtuvat kulut. Lainaa takaisin maksaessa voit tarvittaessa hakea kaksi lyhennysvapaata kuukautta kalenterivuodessa. Esim. joulun aikaan menot ovat yleensä tavallista suuremmat.

Sopimuspalkkioiden hinnat:

  • Lainasummille 2500 euroon asti 95 €
  • Sopimuspalkkio 2501 – 4000 euron lainasummille 145 €
  • Sopimuspalkkio yli 4000 euron lainasummille 195 €
  • Tilinhoitomaksu 8 €/kk

Suurempi lainasumma myönnetään helpommin rinnakkaishakijan kanssa. Tällöin molemmat hakijat vastaavat lainasopimuksen velvoitteista ja lainan takaisinmaksusta. Kanssahakijoiden tulee olla samassa osoitteessa asuvia esim. puolisoita tai avopuolisoita. Perheen vähimmäisnettotulon tulee olla 2400€. Jos haet Nopsalaina kokemuksia ja lainaa rinnakkaishakijan kanssa, valitkaa lainahakemusta täyttäessä vakuuskohdasta Yhteishakija vaihtoehto. Hakemuksen lähettämisen jälkeen laina-asiantuntija ottaa teihin yhteyttä ja voitte keskustella asiakirjoista ja muista lainaan liittyvistä asioista.

Lue lisää

Lainahakemukseen tarvittavia asiakirjoja ovat lainahakemus, palkkatodistus (josta näkyy viimeisen 3 kuukauden tulot), rinnakkaishakijan kanssa haettaessa todistus myös rinnakkaishakijan tuloista (viimeisen 3 kk ajalta) – tulotosite voi olla viimeisin palkkakuitti, tai käyttötilin tiliote, josta näkyvät viimeisen kolme kuukauden tulot ja menot. Kokeile Nopsalainaa ja saat lainaa nopeasti!

Nopsalaina kokemuksia
 • Yksinkertaisuus:
 • Läpinäkyvyys:
 • Laatu:
 • Asiakaspalvelu:
4.3