LuottoRaha kokemuksia

LuottoRaha kokemuksia

LuottoRaha kuuluu C Finance -konserniin, joka on tarjonnut kulutusluottoja Pohjoismaissa jo vuodesta 2005 alkaen. He ovat tarjonneet LuottoRaha kokemuksia jo yli 200 000 asiakkaalle. Nyt heillä on uusi 2000€ jatkuva luotto, joka on entistä edullisempi ja joustavampi kulutusluotto. Sen saa käyttöön ilman piilokuluja ja siltä voi nostaa tilille rahaa tarpeen mukaan.

Lue lisää

LuottoRahan kulutusluoton hakeminen on helppoa, sinun tulee vain tunnistautua verkkopankkitunnuksilla ja täyttää luottohakemus. Luottopäätöksen saat heti. Saatuasi myönteisen luottopäätöksen voit nostaa lainaa tilillesi välittömästi. Voit nostaa luottoa pienemmissä erissä, tai koko summan kerralla. Maksat vain käytetystä luotosta.

Käytettyä luottoa lyhennetään vähimmäismäärän verran, voit maksaa myös koko luoton kerralla pois. Saat laskun käytetystä luotosta kerran kuukaudessa. LuottoRaha on jatkuva luotto, jonka vuosittainen nimelliskorko on 49,88%. Lisäksi nostetusta summasta peritään 14 % nostopalkkio. Luottosopimus on aina 2000 euroa. Kuluttajasuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 2000 euron luotolle on 109,28 %.

Tässä LuottoRaha kokemuksia esimerkin avulla: jos lainaat LuottoRahalta 2000 euroa ja päätät maksaa lainan takaisin minimilyhennyksillä, on ensimmäinen lyhennyksesi 302,64 euroa. Kuukausierä pienenee sitä mukaa kun lyhennät lainaa. Mikäli lyhennyksiä on 10 kpl, maksat lainan kuluja lyhennyksen lisäksi yhteensä 714,42 €.

Kun vertailet lainoja, älä katso pelkkää vuosikorkoa. LuottoRaha kokemuksia omaavat henkilöt huomioivat myös luoton todelliset kustannukset ja vertaa niitä eri luotonantajien kesken. Jos vertaat lainoja keskenään todellisen vuosikoron avulla, tulee lainojen olla yhtä suuria ja yhtä pitkiä. Myös lyhennysten määrä ja suuruus vaikuttavat todelliseen vuosikorkoon ja luoton todellisiin kustannuksiin. Suurempi lyhennys on asiakkaalle edullisempaa, koska mitä pienempi lyhennys, sitä pidempi laina-aika ja sitä suuremmat lainan kulut ovat.

Luottoraha tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden lyhennysvapaaseen kuukauteen, jonka saa käyttöönsä suorittamalla lyhennysvapaan kuukauden maksun ennen laskun eräpäivää. Lyhennysvapaan kuun jälkeinen lasku erääntyy maksettavaksi normaalisti.

LuottoRaha haluaa kehittää tekniikoita asiakkaiden maksukyvyn kartoittamiseen ja kehittää vastuullista luotonantoa. Siksi heillä on käytössä automatisoitu Instantor- luottoanalyysi, joka auttaa kuluttajia ottamaan lainoja, jotka he pystyvät maksamaan takaisin ongelmitta. Instantor-palvelu arvioi luottokelpoisuutesi verkossa analysoimalla verkkopankkisi tilitapahtumia. Sen käyttö on täysin turvallista.

Lue lisää

Käyttöluotossa maksat vain käyttämästäsi luotosta. Takaisinmaksun voit tehdä minierissä, tai kertasuorituksena. Saat luottopäätöksen heti. Hanki nyt hyviä käyttöluotto LuottoRaha kokemuksia ja hae jatkuvaa luottoa!

LuottoRaha kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Läpinäkyvyys:
  • Laatu:
  • Asiakaspalvelu:
5.0