Nopea Luotto

Nopea luotto

Luoton saaminen nopeasti on aivan eri asia kuin luoton saaminen ylipäätään. Nykyisin on kuitenkin mahdollista saada joka tarpeeseen sopiva nopea luotto jopa saman päivän aikana netin kautta. Se kuinka nopeasti luottoa loppujen lopuksi saa, riippuu pitkälti lainayrityksestä, pyydetystä summasta sekä hakijan pankkitilistä.

Nopea luotto auttaa tilapäiseen rahantarpeeseen

Nopeasti saatava luotto on paras apu silloin, kun yllättävä lasku pitää saada maksettua mahdollisimman pian, ruokaa on saatava jääkaappiin tai jokin elintärkeä laite hajoaa. Luotolla ostaa kätevästi niin perustarpeita kuin kalliimpiakin hankintoja, kuten uuden puhelimen tai kodinkoneen. Isommalla summalla voi tehdä isompiakin ostoksia. Millainen luotto kannattaa sitten hankkia?

Vaihtoehdot

On useita eri mahdollisuuksia luoton ottamiseen, mutta kun lainaa tarvitsee nopeasti, on muutama yli muiden. Kaikkein nopeinta on ottaa pikavippi. Pikavippejä myönnetään jopa saman päivän sisällä. Pikavipit ovat:

  • Edullisia. Todellinen vuosikorko voi olla jopa 0 %, ja vippeihin pätee korkokatto.
  • Nopeita. Hakemisen voi suorittaa kokonaan verkossa, eikä sitä varten yleensä tarvitse toimittaa tietoja tuloista. Päiväsaikaan hakemus saatetaan käsitellä heti.
  • Helppoja saada. Pikavipit ovat vähäisen riskin lainoja, joten niitä myönnetään myös nuorille hakijoille.

Nopea luotto on yleensä myös nopea maksaa takaisin; pikavipit maksetaan takaisin tavallisimmin jo ensimmäisenä eräpäivänä kokonaisuudessaan. Jos tämä ratkaisu ei sovi budjettiisi, myös esimerkiksi 6—12 kuukauden pikavippejä on olemassa. Tällöin luoton maksaminen etukäteen voi synnyttää lisäkuluja.

Myös joustoluotto voi olla varteenotettava vaihtoehto. Joustoluoton tavallisella 2000—2100 euron luottorajalla saa yleensä hyvinkin nopeasti, etenkin jos luottotiedot ovat hyvässä kunnossa. Joustoluotto on kätevä vaihtoehto, sillä kun luotto on kerran myönnetty, voi luottotililtä nostaa lainaa aina tarpeen vaatiessa. Joustoluotot ovat:

  • Joustavia. Nimikin sen kertoo; joustoluotto tarjoaa mahdollisuuden ottaa lainaa juuri tarvittavan määrän milloin tahansa, ja takaisinmaksukin on joustavaa.
  • Nopeita. Joustoluotto ei välttämättä ole aivan yhtä nopea vaihtoehto kuin pikavippi, sillä joskus sitä varten vaaditaan todistuksia tuloista, mutta senkin saaminen voi onnistua parin päivän sisällä. Kun luottotili on käytössä, voi siltä nostaa rahaa parissa minuutissa aina tarpeen vaatiessa.
  • Hyvä turva pidemmän päälle. Olemassa olevasta luottotilistä ei kerry kustannuksia, kun siltä ei nosteta lainaa. Tili kuitenkin säilyy voimassa, ja siltä voi nostaa luottoa pahan päivän yllättäessä.

Luotto

Joustoluotto on melko nopea luotto, mutta sen saantia voivat rajoittaa ikärajat ja luottotiedot. Luottotilien ikärajat voivat vaihdella 18—22 ikävuoden välillä lainantarjoajasta riippuen, ja osalla tarjoajista on myös yläikäraja, joka on yleensä 65—75 vuotta. Korkokatto ei koske joustoluottoja, joten kannattaa vertailla kunnolla markkinoilta löytyviä vaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä.

Kulutusluotto on myös hyvä vaihtoehto, joskin sen saatavuuden nopeus riippuu lainasummasta. Pieni kulutusluotto on mahdollista saada hyvinkin nopeasti; jopa parin päivän sisällä. Isomman luoton hakemiseen voi mennä pidempi aika, sillä tällöin lainantarjoajat varmistavat tulotason ja maksukyvyn huolellisesti. Kulutusluotto on:

  • Monipuolinen. Kulutusluottoa voi saada 1000—50 000 euroa, joten sitä voi käyttää kaikenlaisiin hankintoihin ja projekteihin.
  • Helppohoitoinen. Kulutusluottoja voi löytää erilaisilla maksusuunnitelmilla, joten omiin tarpeisiin sopivan luoton löytäminen on helppoa.

Kulutusluottojen hinnat vaihtelevat, joten vertailu kannattaa tehdä huolellisesti. Mikäli lainaa tarvitsee nopeasti, kannattaa kiinnittää vertaillessa huomiota käsittelyaikoihin. Jos tarpeen on iso laina ja luottotiedot ovat huonot, kannattaa hakea rinnakkaishakijan kanssa, jolloin lainan saaminen on nopeampaa ja varmempaa.

Näin haet lainaa netistä

Lainan hakeminen netissä on helppoa. Kun nopea luotto on löytynyt, tarkista vielä sopimuksen ehdot ja kelpoisuusvaatimukset. Mikäli täytät vaatimukset ja ehdot ovat tilanteeseesi sopivat, täytä hakemus huolella. Lainaa saa nopeimmin päiväsaikaan, yritysten aukioloaikoina. Hakemukset käsitellään yleensä heti tai ainakin tunnin sisällä, mutta rahojen siirtymiseen voi kulua aikaa. Varmista ennen hakemista, mikä on siirtoaika pankkisi kanssa, mikäli lainalla on kiire.

Klikka tässä ja tutustu