Lainavertailu

Lainavertailu: Valitse itsellesi sopiva lainatyyppi alapuolelta ja vertailuta lainat todellisen vuosikoron, kulujen ja muiden tekijöiden perusteella. Pieni vaivannäkö nyt auttaa säästämään rahaa tulevaisuudessa.


Fleksiluotto kokemuksia

Fleksiluotto uusi kotimainen lainantarjoaja, joten Fleksiluotto kokemuksia ei vielä ole paljon. Yrityksellä on yksinkertainen lainahakemus. Lainapäätöksen saa heti. Tilinavaus on ilmainen, eikä lainassa ole lainkaan tilinhoitokustannuksia. Laina on vakuudeton, eli sen hakemiseen ei tarvita takuita, tai takaajia.

Lue lisää


Credit24 kokemuksia

Credit24 on Suomen johtava ja omien sanojensa mukaan markkinoiden edullisin nettiluotto. Luoton avaus on ilmaista, eikä laina sisällä piilokuluja, kiinteitä kuukausimaksuja, avausmaksuja, tai vuosimaksuja. Lainaa voi hakea 100 – 4000€ välillä. Maksimi takaisinmaksuaika on 36 kuukautta.

Lue lisää


SmartFinance – Vertaile lainat ( Uusi )

SmartFinance tarjoaa taloudenhallinnan työkaluja ja puolueetonta neuvontaa ihmisille, jotta he ymmärtäisivät vaihtoehtonsa ja tekisivät mahdollisimman hyviä päätöksiä.

Lue lisää


Vivus kokemuksia

Vivuksen tarjoamat pikavipit ovat suuruudeltaan 10 – 2010 euroa. Ne tarjoavat ratkaisun akuuttiin ja tilapäiseen rahantarpeeseen ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen Vivuksessa on helppoa, nopeaa ja luotettavaa. Asiakas valitsee itse laina-ajan, nostettavan lainamäärä ja vipin saa tilille jopa 15 minuutissa.

Lue lisää


Yleislaina kokemuksia

Saat Yleislaina kokemuksia verkon kautta ja voit hakea perinteisiä kertaluottoja, joiden määrä voi olla 2000-5000 euron välillä. Lainaa haetaan helppokäyttöisellä verkkohakemuksella. Hakemuksen jättämisen jälkeen lainasopimus toimitetaan asiakkaan sähköpostiin luettavaksi.

Lue lisää


OkMoney kokemuksia

Joustoluotot yleistyivät, kun useat perinteiset pikavipit poistuivat markkinoilta lakimuutoksen johdosta vuonna 2013. OK Money kokemuksia on ollut tarjolla vuodesta 2005 asti ja yritys on myöntänyt lainoja sadoille tuhansille suomalaisille asiakkaille.

Lue lisää


Credigo kokemuksia

Credigo on tarjonnut erilaisia rahoitustuotteita Pohjoismaissa vuodesta 2006 lähtien. Yrityksen visio on tarjota Credigo kokemuksia Suomessa vain selkeiden lainatuotteiden muodossa lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen. Credigo on yritys, joka ei veloita nostomaksuja, avausmaksuja, laskutuskuluja tai muita ylimääräisiä kuluja lainoista ollenkaan.

Lue lisää


BigBank kokemuksia

Bigbank on määräaikaistalletuksiin ja kulutusluottoihin erikoistunut Virolainen pankki, joka perustettiin vuonna 1992 Tartossa. Bigbank on yksi Baltian maiden suurimmista yksityisasiakkaan lainojen myöntämiseen erikoistuneista pankeista. Se tarjoaa palveluja ajasta, paikasta ja kellonajasta riippumatta verkossa ja puhelimitse.

Lue lisää


Cashbuddy kokemuksia

Cashbuddy Oy on suomalainen yhtiö, jonka omistaa ruotsalainen JSM Financial Group. Cashbuddy on panostanut nopeisiin lainoihin, koska niille on suuri kysyntä.  Cashbuddy kokemuksia on jo yli 100 000 asiakkaalle, joille laina on myönnetty.

Lue lisää


Aasa kokemuksia

Aasa lainapalvelun omistaa suomalainen Aasa Oy, sen tavoitteena on tarjota lainanhakijoille edullisia Aasa kokemuksia ja nopeaa lainaa. Aasa lainaa 2000-5000 euron suuruisia kulutusluottoja. Aasalta voi hakea haluamaasi summaa lainaan, vaikka ei olisi entuudestaan Aasa Oy:n asiakas.

Lue lisää


Bank Norwegian kokemuksia

Bank Norwegian on yksityisille markkinoille suunnattu nettipankki. Bank Norwegian kokemuksia ei ole aiemmin Suomesta saanut. Tämä norjalainen pankki tarjoaa markkinoiden parhaita lainaehtoja. Nyt se toimii myös Suomessa ja sen laina on monta kertaa edullisempaa kuin yksikään pikavippi.

Lue lisää


Ekstraluotto kokemuksia

Ekstraluotto on uusi joustoluoton lainantarjoaja Suomen markkinoilla. Voit hakea uutenakin asiakkaana 2100 euron lainaa, ilman vakuuksia tai takaajia. Ekstraluotto on tililuotto, joka on jatkuvasti käytössäsi lainalimiitin puitteissa.

Lue lisää


Euroloan kokemuksia

Euroloan on kotimainen lainoja tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 2007. Sillä on kansainvälinen tietoturva sertifiointi ja yli 100 000 tyytyväistä asiakasta, joilla on positiivisia Euroloan kokemuksia.

Lue lisää


Everyday kokemuksia

OPR-Vakuus Oy on tarjonnut Everyday kokemuksia 2005 lähtien ja se suomalaisessa omistuksessa oleva rahoitusyhtiö. Yritys lainaa kulutusluottoja haasteellisissa elämäntilanteissa ja myöntää käyttöpääomarahoitusta yrityksille.

Lue lisää


Fellow Finance kokemuksia

Mikäli sinulla ei ole aikaisempia Fellow Finance kokemuksia, se on markkinapaikka, jossa luottokelpoiset lainaajat lainaavat rahaa suoraan sijoittajilta. Sijoittajat lainaavat puolestaan heille rahaa kohtuullista korkotuottoa vastaan.

Lue lisää


LuottoRaha kokemuksia

LuottoRaha kuuluu C Finance -konserniin, joka on tarjonnut kulutusluottoja Pohjoismaissa jo vuodesta 2005 alkaen. He ovat tarjonneet LuottoRaha kokemuksia jo yli 200 000 asiakkaalle. Nyt heillä on uusi 2000€ jatkuva luotto, joka on entistä edullisempi ja joustavampi kulutusluotto.

Lue lisää


Nopsalaina kokemuksia

Saat Nopsalaina kokemuksia täyttämällä verkossa lainahakemuksen, jonka jälkeen sinuun ottaa yhteyttä laina-asiantuntija. Hänen kanssa voi sopia kulutusluoton yksityiskohdista ja tarvittavista asiakirjoista.

Lue lisää


NordCredit kokemuksia

NordCredit on Lainasto Oy:n hallinnoima uusi lainapalvelu, joka tarjoaa luotettavia ja huolettomia NordCredit kokemuksia joustavan lainan muodossa. Lainasto on rekisteröity luotonantaja, joka on tarjonnut turvallisia kulutusluottoja vuodesta 2011 lähtien.

Lue lisää


OmaLaina kokemuksia

OmaLaina.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaita lainatarjouksia. Yrityksen yhteistyökumppaneita ovat pankit ja muut rahoituslaitokset. Niitä on palvelussa mukana tällä hetkellä yli 10. Kilpailutuksen voittanut lainantarjoaja on suoraan yhteydessä lainan hakijaan.

Lue lisää


Vakuudettomiin henkilökohtaisiin lainoihin sisältyy paljon vähemmän paperityötä kuin vakuudellisiin lainoihin kuten asuntolainoihin. Laina-aika on yleensä lyhyempi, kuten 2-5 vuotta, ja lainamäärät pienempiä. Vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa – kuten velkojen sovittamiseen, opintojen rahoittamiseen, lääkärilaskuihin, yrityksen rahoittamiseen tai unelmien matkaan.

Lainaa ilman vakuuksia ei ole helppoa saada, kun on huonot luottotiedot, ja korot ovat yleensä melko korkeat. Jotkin lainantarjoajat saattavat kuitenkin tarjota paremman tarjouksen, mikäli lainaa haetaan rinnakkaishakijan kanssa.

Kenelle laina ilman vakuuksia sopii?

Kuluttajien, jotka tarvitsevat rahaa nopeasti, kannattaa harkita lainaa ilman vakuuksia. Vakuudettoman lainan erikoispiirre on se, ettei sitä varten tarvita vakuuksia – lainan ainoa takuu on lainanottajan lupaus maksaa se takaisin. Nämä lainat ovat usein ainoa vaihtoehto henkilöille, jotka eivät omista kiinteistöjä tai joiden pääoma ei ole riittävä vakuudeksi. Lainan voi käyttää melkein mihin tahansa:

  • Velkojen maksamiseen
  • Kodin remontteihin
  • Kiinteistöoston käsirahaan
  • Yrityskuluihin
  • Kulkuvälineisiin

Kuinka hakea lainaa ilman vakuuksia

Koska lainan vakuutena ei ole muuta kuin lainanottajan antama lupaus, ovat hakijan luottotiedot erittäin tärkeät. Lainaa ilman vakuuksia haetaan täyttämällä hakemus, antamalla lupa luottotietojen tarkistukseen ja tarjoamalla todisteita siitä, että tulotaso on riittävä lainan takaisinmaksamiseen.

Merkintätakuu suoritetaan automaattisilla järjestelmillä tai työntekijöiden toimesta, ja hakijalle ilmoitetaan kirjallisesti lainapäätöksen tulos. Monissa tapauksissa kuluttajat voivat hakea lainaa netissä ja saada rahat suoraan pankkitilille ilman, että tarvitsee poistua kotoa.

Vakuudettoman lainan löytäminen

Lainaa ilman vakuuksia saa pankeilta, osuuspankeilta, rahoitusalan yrityksiltä, vertaislaina -yrityksiltä ja niin edelleen. Korot voivat vaihdella suuresti, joten on järkevää katsoa tarjoukset useilta eri yrityksiltä ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Etsiessä lainaa ilman vakuuksia kannattaa kiinnittää huomiota korkoihin, kuluihin ja todelliseen vuosikorkoon. Kannattaa tarkistaa, mitä maksaa lainan maksaminen takaisin etukäteen, määritetäänkö erät automaattisesti, ja mikä on laina-aika, ennen kuin hyväksyy sopimuksen.

Varoitus lainaajalle!

Yksi lainantarjoajien yleisimpiä vaatimuksia on hyvät luottotiedot – hakijat, jotka ovat unohtaneet maksuja, saaneet muistutuksia tai joutuneet ulosottoon, eivät ole todennäköisimpiä ehdokkaita saamaan lainaa ilman vakuuksia.

Vakuudettomien lainojen korot ja laina-ajat

Laina-ajat vaihtelevat 2-5 vuoden välillä. Lainan hakija vastaanottaa lainarahat kerralla, ja maksaa lainan takaisin tasasuuruisissa kuukausierissä. On kuitenkin olemassa myös luottotilejä, jotka toimivat kuten luottokortti. Lainaaja voi avata luottotilin ja tehdä nostoja aina tarvittaessa, ja korkoa kertyy vain nostetuista lainasummista. Kuukausierät perustuvat lainan määrään ja korkoon, joka voi vaihdella.


Valitse itsellesi sopiva lainatyyppi alapuolelta ja vertailuta lainat todellisen vuosikoron, kulujen ja muiden tekijöiden perusteella. Pieni vaivannäkö nyt auttaa säästämään rahaa tulevaisuudessa.

Moneynerds.fi