Koroton laina on huoleton apu tilapäiseen rahantarpeeseen

Koroton laina on laina, josta ei kerry kuluja tai korkoa. Tyypillisesti tällaisia lainoja on tarjolla uusille asiakkaille tutustumistarjouksina. Koroton laina on tavallisesti maksettava takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä; maksuaikaa sille voidaan myöntää 3-60 päivää lainanantajasta riippuen. Summat ovat korottomissa lainoissa yleensä pienempiä kuin maksullisissa lainoissa.

↓ Alta löydät kuvauksia eri yrityksistä, jotka tarjoavat koroton laina. ↓

#1 Vivus kokemuksia

Vivus kokemuksia

Asiakas valitsee itse laina-ajan, nostettavan lainamäärä ja vipin saa tilille jopa 15 minuutissa. Jos olet uusi Vivus asiakas, eikä sinulla ole aiempia Vivus kokemuksia, saat ensimmäisen pikavippisi kokonaan ilman korkoa, eli maksat takaisin saman summan jonka lainasit, etkä mitään ylimääräistä. Vanhoille asiakkaille myönnetään aina 2010 euron laina.

Lue lisää

#2 Credit24 kokemuksia

Credit24

Lue lisää

#3 Fleksiluotto kokemuksia

Fleksiluotto

Lue lisää


Koroton pikavippi ei maksa mitään

Koroton pikavippi on asiakkaalle ilmainen, sillä lainaajan ei tarvitse maksaa lainasta kertyviä korkoja tai muita kuluja, kuten tilinhoitomaksuja tai neuvottelumaksua. Asiakas maksaa siis takaisin ainoastaan summan, jonka on lainannut; jos lainaa ottaa esimerkiksi 300 euroa, maksetaan takaisin myös tasan 300 euroa.

Koroton ensilaina on mahdollista saada, jos on hyvät luottotiedot. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, ja raha-asioiden kuuluu olla muutenkin hyvin hoidetut; esimerkiksi merkintöjä viivästyneistä maksuista, unohtuneista laskuista tai ulosotosta ei saa olla. Osa lainantarjoajista saattaa lisäksi vaatia todistuksia tuloista kuten palkkatodistuksia tai tiliotteita, ja osalla saattaa olla nettotulon vähimmäismäärää koskevia vaatimuksia. Hakijan on myös oltava täysi-ikäinen; alaikäraja voi vaihdella 18-21 ikävuoden välillä ja toisinaan lainantarjoaja saattaa asettaa myös yläikärajan, joka on yleisimmin 68-75 vuotta.

Korottomat ja kuluttomat pikavipit ovat yleensä pienempiä kuin maksulliset vipit, sillä ne myös maksetaan takaisin lyhyen ajan sisällä. Koroton pikavippi voi olla suuruudeltaan 10-1000 euroa lainanantajasta riippuen. Pienellä summalla kattaa kätevästi yllättävät menot, maksaa vuokran tai hankkii arjen keskelle pientä ekstraa. Korotonta vippiä hakiessa tärkeintä on, että lainan pystyy maksamaan takaisin eräpäivään mennessä. Maksuaikaa näille lainoille saa tyypillisesti 14-30 päivää, mutta laina-ajat voivat vaihdella jopa 3-60 vuorokauden välillä tarjoajasta riippuen. Tarkista siis ehdot huolellisesti, ennen kuin hyväksyt sopimuksen. Yleisesti ottaen ilmainen pikavippi on kätevä apu, kun palkkapäivään on vähän aikaa, mutta tilapäistä rahantarvetta ilmenee.

Ilmaisia pikavippejä on yleisesti ottaen kahdenlaisia; kyseessä voi olla kertaluontoinen, kuluton ensilaina, tai luottotili, jolta ensimmäinen nosto on ilmainen. Kertalaina eli käytännössä pikavippi on kertaluontoinen sopimus. Tililuotto on puolestaan jatkuva sopimus; kerran avattu luottotili on käytössä aina tarvittaessa. Luottotilistä kertyy kuluja ainoastaan silloin, kun siltä nostaa lainaa – palvelu muistuttaa luottokorttia. Tililtä voi siirtää lainaa aina tarpeen vaatiessa omalle tilille netin kautta tai joskus jopa mobiililaitteella. Nostettu laina maksetaan sovittujen ehtojen mukaisesti takaisin. Monet rahoitusalan yritykset tarjoavat ensimmäisen noston korottomasti ja kuluttomasti, ja sen jälkeen nostoista maksetaan nostopalkkio ja toisinaan myös tilinhoitomaksu. Luottotili voi olla kätevä vaihtoehto, jos lainalle on usein tarvetta. Se säästää aikaa ja vaivaa, mitä kuluu lainahakemusten lähettämiseen.

Lainaa ilman kuluja – näin helppoa sen on

Lainaa ilman kuluja voi hakea kätevästi netissä. Lainavertailun avulla näet, mitkä yrityksistä tarjoavat ilmaista ensilainaa. Tuote ei kuulu kaikkien yritysten valikoimiin, joten voi olla aikaa vievää käydä läpi eri yritysten sivuja sopivan lainan löytymiseksi. Lisäksi kulutonta ja korotonta tarjotaan yleensä vain uusille asiakkaille, joten jos olet jo ottanut lainaa joltain firmalta, et todennäköisesti voi saada heiltä enää ilmaista lainaa.

Lainaa voi hakea suoraan vertailun kautta. Kun olet löytänyt sopivan tuotteen, klikkaa itsesi linkin kautta hakemukseen. Hakemusta varten vaaditaan yleensä sähköinen tunnistautuminen verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Lisäksi hakijalla on oltava vakituinen osoite Suomessa, oma pankkitili ja sähköpostiosoite. Uudet hakijat saavat yleensä lainaa helposti, mikäli heillä on hyvät luottotiedot. Hakemusten käsittely tapahtuu useimmiten saman päivän aikana, ja rahat siirretään tilille tavallisimmin 1-3 päivän sisällä.