Fleksiluotto kokemuksia

Fleksiluotto kokemuksia

Fleksiluotto uusi kotimainen lainantarjoaja, joten Fleksiluotto kokemuksia ei vielä ole paljon. Yrityksellä on yksinkertainen lainahakemus. Lainapäätöksen saa heti. Tilinavaus on ilmainen, eikä lainassa ole lainkaan tilinhoitokustannuksia. Laina on vakuudeton, eli sen hakemiseen ei tarvita takuita, tai takaajia.

Lue myös. SmartFinance.fi Fleksiluotto lyhyt toimittajan arvostelu: Smartfinance.fi/lainapalvelut/fleksiluotto-arvostelu/ ( Uusi )

Lue lisää

Kun haet Fleksiluottoa, saat käyttöösi virtuaalisen tililuoton, jossa on jopa 2100 euron käyttöraja. Maksat kuluja vain käyttämästäsi lainasummasta ja nostoista, ensimmäistä nostoa lukuun ottamatta. Ensimmäisen noston saat ilman nostokuluja, riippumatta siitä minkä suuruinen se on. Kun maksat nostamasi luoton takaisin, se on uudelleen käytettävissä.

Saadaksesi luottopäätöksen ja saadaksesi Fleksiluotto kokemuksia, sinun tulee täyttää henkilötietosi, yhteystietosi ja pankkitilisi numero. Tunnistautua ja saada luottokelpoisuusarvio, sekä valita haluamasi luoton määrä ja ensimmäinen nostettava lainasumma. Rahat siirtyvät tilillesi 15 minuutissa asiakaspalvelun aukioloaikana. POP-pankin ja Ålandsbanken tileille siirtymiseen kuluu 1-2 pankkipäivää.

Joustoluoton lainalimiitti on enintään 2100 euroa ja se on käytettävissäsi missä ja milloin vain. Voit nostaa luottoa haluamasi määrän luottorajasi puitteissa Fleksiluotto.fi -profiilisivulta. Takaisinmaksu on joustavaa ja riittää kun maksat kuukausittaisen minimilyhennyksen. Tililuotto toimii lähes reaaliajassa ja voit nostaa lainaa tilillesi aina kun tarvitset. Lainaa voi nostaa kerralla 10 -2100 euroa. Voit tehdä siltä niin monta nostoa kuin haluat.

Saadaksesi Fleksiluottoa, sinun tulee olla vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen. Et voi saada Fleksiluotto kokemuksia, tai lainaa mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä. Lisäksi sinulla tulee olla verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten ja suomalainen pankkitili.

Fleksiluotto tilin avaaminen on maksutonta. Maksat kuluja ja korkoa vain nostamastasi luotosta. Ensimmäinen kulu on nostopalkkio, joka on 11% nostetusta luottomäärästä. Nostetusta luoton määrästä peritään 8,5% kuukausittainen korko, se lasketaan päiväkohtaisesti. Kokonaiskorko määräytyy maksuajan ja lainanlyhennyserien määrän mukaan. Kuukausittaisen minimimäärän maksaminen vähentää lainapääomaa, mutta jos haluat vähentää luottosi kustannuksia, voit maksaa kerralla suuremman määrän luottoa, tai koko lainaamasi summan pois.

Lainan kulut ovat: luottokorko 8,5% kuukaudessa, luotonnostopalkkio 11% luoton määrästä, eräpäivän siirto 5€ ja viivästyskorko 7,5%.

Lainan kulut kertyvät ainoastaan siitä rahasummasta, jonka olet nostanut käyttöösi. Jos et nosta lainaa tilillesi, et myöskään maksa mitään kuluja. Siksi Fleksiluotto on myös erinomainen vararahasto pahan päivän varalle.

Kun haet nyt heti tililuoton käyttöösi, varmistat samalla, että sinulla on edullinen laina nopeasti käytössäsi, jos joskus tulevaisuudessa sinulle tulee yllättävä rahantarve. Illman Fleksiluotto kokemuksia, voit joutua pihistelemään joka kuukausi. Kuluiltaan ja koroiltaan Fleksiluotto on muiden vastaavien luottotilien halvimpia. Tutustu palveluun ja sen kuluihin ja hae kilpailukykyistä lainaa jo tänään!

Lue lisää

 

Fleksiluotto kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Läpinäkyvyys:
  • Laatu:
  • Asiakaspalvelu:
5.0