Everyday kokemuksia

Everyday kokemuksia

OPR-Vakuus Oy on tarjonnut Everyday kokemuksia 2005 lähtien ja se suomalaisessa omistuksessa oleva rahoitusyhtiö. Yritys lainaa kulutusluottoja haasteellisissa elämäntilanteissa ja myöntää käyttöpääomarahoitusta yrityksille. Palveluvalikoimaan kuuluvat monipuoliset kuluttajaluottopalvelut ja verkkokauppojen maksuratkaisu, sekä yrityksien lainapalvelu. Kuluttajille suunnattuja tuotteita ovat Ostosraha kulutusluotto, Pikavippi pikalaina ja Everyday joustoluotto.

Lue lisää

Pikavippi on kerralla nostettava laina, joka tulee hakea aina uudelleen tarvittaessa. Joustoluotto on jatkuva luotto, jota haetaan vain kerran ja on sen jälkeen aina käytettävissäsi. Everyday joustoluotto on kuin luottokortti kännykässäsi. Saat heti käyttöösi 2000 euron luottorajan, jossa ei ole kiinteää vuosimaksua, tai muita piilokuluja.

Kun olet tehnyt maksuttoman joustoluotto hakemuksen, saanut myönteisen lainapäätöksen ja nostat joustoluotolta 200 euroa, sinulla on vielä 1800 euroa käytettävissäsi. Maksat lainan kulut ja korot vain nostamastasi 200 eurosta. Kun olet maksanut tämän lainaamasi 200 euroa takaisin, on sinulla taas 2000 rahaa joustoluotolla. Voit nostaa rahaa tarvitsemiasi summia luottorajan puitteissa, tai koko summan kerralla. Maksat aina vain käyttämästäsi luotosta. Nostoja tilillesi voit tehdä tekstiviestillä.

Sinulle on tarjolla joustavia Everyday kokemuksia ja voit tehdä ilmaisen joustoluotto hakemuksen verkossa ympäri vuorokauden. Luoton nostopalkkio on 15%. Tässä kuussa tehdyt nostot maksat seuraavan kuun lopussa. Luotossa ei ole muita kuluja, mikäli maksat luoton ensimmäisenä eräpäivänä. Saat täten keskimäärin 45 päivää maksuaikaa. Voit myös hyödyntää osamaksu vaihtoehtoa ja maksaa vain laskun minimilyhennyksen.

Everyday joustoluotolla voit maksaa myös verkko-ostoksia. Se on riskitön maksutapa, koska saat tuotteen ensin kotiisi ennen maksamista. Ostokset voit maksaa kertasuorituksena ilman kuluja tai kuukausierissä. Everydayn pikalainan kulut ja korot kertyvät ainoastaan nostetusta, tai käytetystä luotosta, jos et nosta, etkä käytä luottoa, et myöskään maksa siitä mitään.

Jos sinulla ei ole aiempia Everyday kokemuksia, saadaksesi joustoluottoa, sinun tulee olla 21-75 vuotias, ilman maksuhäiriöitä. Sinulla tulee olla Suomen kansalaisuus, henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, tai mobiilivarmenne, virallinen osoite Suomessa ja matkapuhelinnumero.

Lue lisää

Everyday Joustoluoton kulut ja korot ovat seuraavat:

  • Kuukausimaksu 0,00 euroa per kk.
  • Vuosimaksu 0,00 euroa per vuosi
  • Nostopalkkio 15 %.
  • Maksuaika keskimäärin 45 päivää
  • Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko 800 €:n lainalle on 99,69 %

Everyday luotto on aidosti vakuudeton laina, eikä siihen vaadita henkilötakaajia tai vakuuksia. Monilla lainanhakijoilla on pelkästään positiivisia Everyday kokemuksia. Hae nyt itsellesi jatkuva luotto, saat käyttöösi jatkuvan luoton ja voit vaikka leikata luottokorttisi!

Everyday kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Läpinäkyvyys:
  • Laatu:
  • Asiakaspalvelu:
4.0