Ekstraluotto kokemuksia

ekstraluotto kokemuksia

Ekstraluotto on uusi joustoluoton lainantarjoaja Suomen markkinoilla. Voit hakea uutenakin asiakkaana 2100 euron lainaa, ilman vakuuksia tai takaajia. Ekstraluotto on tililuotto, joka on jatkuvasti käytössäsi lainalimiitin puitteissa. Voit tehdä nostoja omien tarpeidesi mukaan pienempiä summia, tai nostaa kaikki kerralla. Ekstraluotto kokemuksia ei vielä ole paljon, mutta yritys Ekstraluoton takana on toiminut Suomessa lainantarjoajana pitkän aikaa.

Lue lisää

Voi hakea Ekstraluotto luottotilin vararahastoksi, koska jos et nosta siltä rahaa, ei siitä myöskään aiheudu sinulle mitään kuluja. Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä, tai voit myös maksaa kaiken pois kerralla. Ekstraluotto luottotilin kulut kertyvät vain nostetusta lainasta, ei myönnetystä luottorajasta, eikä siinä ole kiinteitä vuosi- tai kuukausimaksuja. Nostettua luottoa maksetaan takaisin kuukausierissä. Kuukausierä on vähintään 20 % avoimesta lainasummasta, mutta kuitenkin vähintään 50 euroa.

Lainaa voi hakea yli 21-vuotiaat Suomen kansalaiset. Lainanhakijalla ei saa olla luottohäiriöitä ja hänellä on oltava riittävän hyvä maksukyky. Et voi saada Ekstraluotto kokemuksia, jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, tai sinulla ei ole lainkaan tuloja. Lisäksi lainanhakijalla tulee olla henkilökohtainen matkapuhelinliittymä ja verkkopankkitunnukset.  

Ekstraluotto ottaa lainahakemuksia vastaan kaikkina viikon päivänä ja kaikkina aikoina. Voit jättää lainahakemuksesi silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Lainan hakeminen ei maksa mitään.  Lainapäätöksen saat heti ja tililuotto on käytettävissä saman tien.

Jatkuvan tililuoton luottoraja on 2100 euroa, jolta voi nostaa tilille 10-2100 euroa kerrallaan. Lainan kulut kertyvät ainoastaan nostetulta luotolta. Käytettyä lainaa maksetaan pois kuukausierissä. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia ja takaajia. Ekstraluotto kokemuksia ja lainapäätöksen saa välittömästi.

Lasku kuukausittaisesta lainanmaksusta toimitetaan huomaamattomasti suoraan sähköpostiisi. Mikäli haluat, lasku voidaan toimittaa myös paperilaskuna postin kautta. Minimi laina-aika on 1 kuukautta ja maksimi laina-aika on 101 kuukautta. Joten 2100 € lainassa todellinen pienin vuosikorko on 210,78 % ja enintään se on 706,42 %.

Lue lisää

Jos lainaat esimerkiksi 800 € tasaerälyhennyksillä ja 12 kk maksuajalla, silloin todellinen vuosikorko on 238,71 %. Lainan kokonaiskulut ovat 657,61 €, jolloin takaisinmaksettava summa on 1457,61 €. Nostoprovisio on tällä hetkellä 19 % nostetusta lainasummasta.

Toivotamme sinulle mukavia Ekstraluotto kokemuksia! Tutustu uuteen ja joustavan lainapalveluun heti!

Ekstraluotto kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Läpinäkyvyys:
  • Laatu:
  • Asiakaspalvelu:
4.0