Credigo kokemuksia

Credigo kokemuksia

Credigo on tarjonnut erilaisia rahoitustuotteita Pohjoismaissa vuodesta 2006 lähtien. Yrityksen visio on tarjota Credigo kokemuksia Suomessa vain selkeiden lainatuotteiden muodossa lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen. Credigo on yritys, joka ei veloita nostomaksuja, avausmaksuja, laskutuskuluja tai muita ylimääräisiä kuluja lainoista ollenkaan. Lainan kulut muodostuvat ainoastaan korosta. Voit vertailla erilaisia lainoja Cerdigon verkkosivuilla ja todeta itse keneltä saa halvinta lainaa.

Haettavan lainan suuruus on 100-2500€ ja lainan takaisinmaksuaika on 6-60 kuukautta. Hakijan lainapäätös tehdään yksilöllisesti lainahakemuksen pohjalta ja vakuudettomia lainoja myönnetään vain yksityishenkilöille, mutta ei yrityksille. Lainan hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias ja luottotietojen tulee olla kunnossa. Lisäksi hakijalla tulee olla palkkatuloja. Haettaessa 100 – 400 euron lainaa, vähimmäistulojen tulee olla 400 euroa kuukaudessa. Haettaessa 500 – 2500 euroa lainaa, kuukausitulojen tulee olla vähintään 600 euroa. Lainahakemuksen tunnistautuminen tehdään turvallisesti pankkitunnuksilla, tai mobiilivarmenteella.

Credigo lainalla on hintatakuu. Jos sinulla on jo Credigo laina ja näet 30 vuorokauden sisällä, että Credigo mainostaa lainaa edullisempaan hintaan, ota yhteys Credigon asiakaspalveluun sähköpostitse ja ilmoita lainasi sopimusnumero. EI ole tarkoitus, että saat ikäviä Credigo kokemuksia, siksi lainojen erotus hyvitetään lahjakortilla. Hintatakuu koskee Credigo lainoja, mutta ei toisten yhtiöiden lainoja.

Lainan kuukausikorko on 3,25 – 3,42% ja se lasketaan lainan määrän ja laina-ajan mukaan. Lainan kokonaiskustannukset näkyvät verkkosivulla olevasta lainalaskurista. Lainan todellinen vuosikorko on lainasumman mukaan 46,69-49,77% välillä. Jos lainasi on 1000 euroa, voit valita maksuajaksi 6 – 60 kuukautta. 12 kuukauden maksuajalla kuukausierä on 102 euroa ja lainan kokonaiskustannukset ovat 1224 euroa. Maksat takaisin lainaamasi 1000 euroa ja sille korkoa 224 euroa. Lainoissa ei ole piilokuluja ja ainoa kulu on lainan korko. Haluamme sinulle vain hyviä Credigo kokemuksia!

Lainan lyhennyksestä lähetetään lasku postissa hyvissä ajoin ennen laina maksun eräpäivää. Asiakas saa lainan maksustaan vahvistuksen sähköpostiin, myös silloin kun laina on maksettu kokonaisuudessaan pois. Jokaisesta laskusta näkyy lisäksi jäljellä oleva velkasaldo.

Credigo tarjoaa sinulle lainaa, jossa maksat vain korot eikä muita kuluja. Lainan hakuun, tai lainanmaksuun ei ole lisätty piilokuluja tai maksuja. Voit saada Credigo lainaa aina 2500 euroon asti ja lainan takaisinmaksuaika on enintään viisi vuotta. Kokeile ja vertaa Credigo kokemuksia. Älä odota kauempaa, vaan hae yhtä Suomen halvimmista lainoista ilman takaajia ja vakuuksia!

 

Credigo kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Läpinäkyvyys:
  • Laatu:
  • Asiakaspalvelu:
3.3