Cashbuddy kokemuksia

Cashbuddy kokemuksia

Cashbuddy Oy on suomalainen yhtiö, jonka omistaa ruotsalainen JSM Financial Group. Cashbuddy on panostanut nopeisiin lainoihin, koska niille on suuri kysyntä.  Cashbuddy kokemuksia on jo yli 100 000 asiakkaalle, joille laina on myönnetty.

Lue lisää

Lainaa haetaan yrityksen verkkosivuilta tai matkapuhelimella.  Lainasummat ovat: 1000€, 2000€ ja 3000€. Maksuajaksi voi valita 1-5 vuotta. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausierä, mutta sitä suurempi määrä koroista kertyy. Lainatarjous allekirjoitetaan pankkitunnuksilla ja laina maksetaan tilille mahdollisimman nopeasti. Lainan saamiseen vaaditaan tulotosite, jonka voi lähettää kuvana tai lainatarjouksen liitteenä.

Sopivan lainan määrittelemiseksi Cashbuddyn sivulla on lainalaskuri, jonka avulla on helppo määritellä sopiva laina ja maksuerä. Jos haet vaikkapa 2000 euron lainaa, 60 kuukauden maksuajalla lainan maksuerä on 72 euroa per kuukausi.

Cashbuddy lainaa voi hakea 22-vuotias henkilö, jolla on säännölliset tulot. Cashbuddy kokemuksia ei voi saada laisinkaan, mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä. Lainan hakemiseen tarvitaan lisäksi henkilökohtainen pankkitili, verkkopankkitunnukset ja mobiililiittymä. Hakijalla tulee olla vähintään 1200 euron suuruinen eläke, tai palkkatulo. Pääomatuloja tai tukia ei lasketa säännölliseksi tuloksi.

Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain. Asiakas saa takaisinmaksuohjelman postitse tai sähköpostilla. Kuukausieristä ei tämän jälkeen lähetetä laskuja enää erikseen, ne voi katsoa tarvittaessa OmaBuddy-palvelusta. Cash Buddyn maksuohjelma on erittäin joustava, koska lainan eräpäivää voi muuttaa, lainaerän kokoa voi muuttaa, tai ottaa kokonaan maksuvapaan kuukauden. Voit myös halutessasi neuvotella asiakaspalvelun kanssa kokonaan uuden maksuohjelman.

Lainan lyhennysohjelma toimitetaan sähköpostilla ja postitse. Lainasta ei lähetetä kuukausittain erillisiä laskuja. Takaisin maksettava summa on joka kuukausi sama ja viitenumero on sama kuin lainanumero. Jos olet unohtanut, milloin ja kuinka paljon sinun tulisi maksaa, vältä ikäviä Cashbuddy kokemuksia ja tarkista maksuerän suuruus ilmaisesta OmaBuddy-palvelusta. Tunnukset sinne saa pyytämällä ne sähköpostilla asiakaspalvelusta. OmaBuddy-palvelun kautta voi tarkistaa lainasaldon ja tehdä muutoksia lyhennysohjelmaan.

Lue lisää

Lainan korko on 14.9 – 24.9% riippuen lainasummasta ja lainan takaisinmaksu ajasta. Todellinen vuosikorko sisältää myös järjestelypalkkion ja tilinhoitomaksun. Sekin vaihtelee lainan mukaan ja on 35.5 – 55.7% välillä.  Kuukausittainen tilinhoitomaksu on 9 euron suuruinen.

Olemassa olevalle Cashbuddy lainalle voi hakea myös korotusta. Tällöin nykyisen lainan jäljellä oleva velka vähennetään uuden lainan määrästä ja saat käyttöösi lainojen erotuksen. Saat lainaa ja mukavia Cashbuddy kokemuksia, kun täytät hakemuksen verkossa ja liität siihen kännykällä kuvan palkkatuloistasi. Hae lainaa helposti nyt heti!

Cashbuddy kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Läpinäkyvyys:
  • Laatu:
  • Asiakaspalvelu
4.3