Bank Norwegian kokemuksia

Bank Norwegian kokemuksia

Bank Norwegian on yksityisille markkinoille suunnattu nettipankki. Bank Norwegian kokemuksia ei ole aiemmin Suomesta saanut. Tämä norjalainen pankki tarjoaa markkinoiden parhaita lainaehtoja. Nyt se toimii myös Suomessa ja sen laina on monta kertaa edullisempaa kuin yksikään pikavippi. Lainatuotteet joita Bank Norwegian myöntää on perinteinen kulutusluotto, tai pankkilaina, mutta palvelusta on haettavissa myös nopea muutaman tuhannen euron pikalaina edullisilla lainaehdoilla.

Lue lisää

Haettavien lainojen suuruus on 1000-50 000 euroa ja lainalla on 1-15 vuoden maksuaika. Bank Norwegian on pankki, joka toimii vain verkossa. Lainan korot ovat vain 4,99-19,99 %! Bank Norwegian laina on vakuudetonta, eli et tarvitse takaajia tai takuita lainan myöntämiseen. Voit kuitenkin hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, joka parantaa mahdollisuuksia saada suurempia lainoja. Voit saada yhdessä kumppanisi kanssa Bank Norwegian kokemuksia ja käyttövaraa vaikkapa lomamatkaan.

Saat apua myös lainojen ja osamaksujen yhdistämisessä ja vanhojen kulutusluottojen poismaksussa. Voit maksaa pois vanhat lainasi ja yhdistää ne yhdeksi pienempikorkoiseksi lainaksi rastittamalla lainahakemuksen kohdan ”Maksa muita velkoja” ja antamalla pois maksettavien lainojen tiedot. Mikäli lainahakemuksesi hyväksytään, Bank Norwegian maksaa ensin aiemmat lainasi pois ja mikäli lainaa jää yli, maksetaan loput tilille.

Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea lainaa Bank Norwegianilta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää muutaman minuutin. Lainan hakemisen alaikäraja on 23-vuotias. Lainanhakijan on oltava Suomen kansalainen ja hänen on täytynyt asua Suomessa pysyvästi viimeiset 36 kuukautta. Bank Norwegian kokemuksia ei voi saada, mikäli lainanhakijalla on maksuhäiriöitä. Hänellä tulee olla säännölliset tulot ja omat verkkopankkitunnukset.

Bank Norwegian tekee riskianalyysin ja maksukyvyn arvion jokaiselle lainanhakijalle ja tekee sen perusteella päätöksen, kuinka suurta lainaa he voivat kullekin lainanhakijalle myöntää. Lainanhakuun vaikuttavat hakijan tulot, työllisyys ja maksukyvyn tulee olla suhteutettu haettuun lainamäärään.

Lainan takaisinmaksun maksuajat ovat 1 – 15 vuoden väliltä. Maksuajan pituus vaikuttaa haetun lainan määrä. Esimerkki: Pikavippi 10.000 €, Takaisinmaksuaika 5 vuotta, Kuukausierä 270 euroa. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko vain 10,37 %. 

Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Lopullisen lainapäätöksen saamisen nopeuteen vaikuttaa kuinka nopeasti toimitat tarvittavat tulotositteet. Saadaksesi Bank Norwegian kokemuksia, tarvitaan asiakirjoja, joista näkyvät kuukausittaiset tulosi. Tällaisia tositteita ovat esimerkiksi verotuspäätös, tai palkkakuitti. 

Lue lisää

Jos haet lainaa palvelun aukioloaikoina ja toimitat liitteet nopeasti, laina voi olla tililläsi samana päivänä. Suurempien lainojen saamisessa omalle tilille voi kestää muutama pankkipäivä. Bank Norwegian ilmoittaa tekstiviestinä, kun laina on maksettu tilillesi.

Hae nyt Suomen halvinta lainaa norjalaiselta pankilta!

Bank Norwegian kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Läpinäkyvyys:
  • Laatu:
  • Asiakaspalvelu:
5.0