Aasa kokemuksia

Aasa lainapalvelun omistaa suomalainen Aasa Oy, sen tavoitteena on tarjota lainanhakijoille edullisia Aasa kokemuksia ja nopeaa lainaa. Aasa lainaa 2000-5000 euron suuruisia kulutusluottoja. Aasalta voi hakea haluamaasi summaa lainaan, vaikka ei olisi entuudestaan Aasa Oy:n asiakas. Palvelun lainatarjonta on suunnattu henkilöille, jotka haluavat lainata suurempia summia rahaa ilman vakuuksia.

Lue lisää

Hakeaksesi Aasan kulutusluottoa, sinun tulee olla vähintään 20-vuotias, asua vakituisesti Suomessa ja luottotietojesi tulee olla kunnossa. Voit täyttää lainahakemuksen verkossa, tai soittaa asiakaspalveluun. Lisäksi sinun tulee tunnistautua verkkotunnuksilla, tai mobiilivarmenteella. Verkossa tehtyjä lainahakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Nopeita Aasa kokemuksia saadaan, kun hakemuksia käsitellään toimiston aukioloaikana.

Lainahakemus käsitellään nopeasti ja luottamuksellisesti. Lainapäätöksen voit saada jopa saman päivän aikana. Lainapäätöksestä ilmoitetaan henkilökohtaisesti, jonka jälkeen saat lainasopimuksen allekirjoitettavaksi. Allekirjoittamisen ja palautuksen Aasa maksaa rahat tilillesi.

Lainan hakeminen Aasalta on turvallista, koska he käyttävät järjestelmissään salaustekniikkaa, joka estää henkilötietojesi joutumisen vääriin käsiin. Henkilötietoja käsitellään aina henkilötietolain ja tietosuojavaltuutetun ohjeistuksen mukaisesti. Saat aina turvallisia Aasa kokemuksia, eikä lainan ottoa verkossa tarvitse lykätä tietoturvan vuoksi.

Laina-aika voi olla 3-24 kuukautta, joten pidemmällä laina-ajalla myös kuukausittainen lyhennys on kohtuullisen suuruinen. Esimerkiksi 2000 euron lainassa 24 kuukauden takaisinmaksuajalla kuukausittainen lainaerä olisi 140 euroa kuukaudessa.

Lainan kulut: kiinteä korko koko lainan ajan 24,9%, lainan järjestelypalkkio 399-690 euroa, tilinhoitomaksu 18 euroa/kk, lainan ennenaikainen takaisinmaksu 0 euroa.

Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee lainasumman ja -ajan perusteella. Aasan verkkosivuilla on valmiiksi laskettuja esimerkkejä todellisista vuosikoroista. Saat oman lainasi todellisen vuosikoron ennen lainasopimuksen hyväksymistä. Lainan hyväksymisen jälkeen saat postitse kotiisi lainan lyhennysaikataulun. Siitä löydät myös kaikki tarvitsemasi tiedot maksuerien suorittamiseen.

Koska emme halua hankalia Aasa kokemuksia, lainalle on mahdollista ottaa lainaturva, jonka hinta on 8 prosenttia kuukausittaisesta lyhennyksestä, se on kuitenkin vähintään kaksi euroa kuukaudessa. Lainaturva antaa suojaa, mikäli sairastut pitkäaikaisesti tai jäät työttömäksi. Tällaisissa tapauksissa lainaturva kattaa erääntymättömän lainapääoman ja korot.

Lue lisää

Aasalta voi ottaa vain yhden lainan kerrallaan, mutta jo olemassa olevaa lainaa voi korottaa soittamalla asiakaspalveluun. Lainoilla on myös 18 vuorokauden täysi peruutusoikeus. Aasa lainassa voi muuttaa maksuaikataulua ja eräpäivää.

Mikäli tarvitset vähän enemmän rahaa, lähetä hakemuksesi Aasalle ja laita budjettisi balanssiin!

Aasa kokemuksia
  • Yksinkertaisuus:
  • Läpinäkyvyys:
  • Laatu:
  • Asiakaspalvelu:
5.0